Plockmat när den är som godast
2013-06-14 @ 21:18:18 Recept - Alla
Permalink
Kommentarer (0)
Trackbacks ()
Permalink

Middagen bestod idag av underbar plockmat/tapas! Det funkar alltid, smakar hur gott som helst och så finns det mycket att välja på. På bordet fanns: mild tsatsiki, tofusticks, fetaostknyten, avokado, ravioli med fyllning champinjon och tryffel, småtomater i olika färger och små bitar av surdegsbröd med tapenad av mörka oliver. Yummie yummie.

Jag bidrog främst med fetaostknytena och tofusticksen. Hade över en hel del vårrulleark från vårrullelagningen för några dagar sedan så tog nu upp dessa ur frysen för att prova något annat. Med vårrulleark, som är tunna, lätta degark, kan man ju göra oändligt med saker. Dessutom är de ju fyrkantiga och lätta att använda.
Fetaostknytena hade en fyllning av fårfetaost, en sked cream cheese och lite kryddor. Tofusticksen
gjorde jag så att jag skar bitar av helt naturell tofu, toppade dessa i en marinad av soya och kryddor och sedan rullade in dessa i degarken, i per tofubit.
gjorde jag så att jag skar bitar av helt naturell tofu, toppade dessa i en marinad av soya och kryddor och sedan rullade in dessa i degarken, i per tofubit.

Trackback